Dárkové poukazy – aktuální trend, zapomeňte na měkouše

Autor       17.12.2018
Dárkové poukazy – aktuální trend, zapomeňte na měkouše
Jistě si poslední dobou všímáte, že ať už vkročíte do malého krámku nebo se vydáte na shopping do velkého obchodního centra, skoro v každé výloze na Vás křičí upoutávka, že si v provozovně můžete zakoupit dárkový poukaz na jejich zboží nebo služby.

A proč jsou dárkové poukazy tolik oblíbené?
Jednoduše lze tento trend shrnout jednou větou: Rychlé a pohodlné pořízení, velká flexibilita ve výběru zboží nebo služby, na který se poukaz vztahuje a obrovská úspora času. Sami uznejte, jestli je lepší na poslední chvíli strávit hodiny a hodiny času chozením po obchodních centrech nebo se doma v teple usadit ke svému počítači nebo mobilu a dárek koupit za pár minut?
Moderní doba nahrává pohodlí a každý, kdo alespoň trochu ovládá počítač ocení, jak mu takový nákup usnadní život.

Už není třeba ani dlouhé brouzdání po internetu!
Nyní, kdy před Vánoci vrcholí nákupní horečka, vstupuje na trh nový projekt Darujpoukaz.cz. Jeho cílem je pomoci s výběrem dárků, a to formou právě zmíněných dárkových poukazů. Do projektu se již zapojily stovky podnikatelů a firem, které tímto způsobem nabízejí poukazy na své služby a zboží, a to na jednom místě. Obdarovaný tak může dostat poukaz od svých blízkých téměř na cokoliv. Darujícím projekt pomůže s výběrem, rychle a snadno z pohodlí domova či kanceláře.
„Dárkové poukazy jsou na velkém vzestupu, a navíc dávají obdarovanému možnost jejich uplatnění po delší časové období. V našem případě až jednoho roku od jeho zakoupení,“ uvádí jednu z výhod dárkových poukazů Hana Holenková, ředitelka pro marketing & komunikaci Darujpoukaz.cz. 

Kde se vzala myšlenka vytvořit projekt Darujpoukaz.cz?
Nápad na prodej dárkových poukazů na internetu se zrodil před rokem o Vánocích. Jeden ze zakladatelů si všiml velké nabídky různých dárkových poukazů všech možných firem, ale bez možnosti si je v klidu projít, podívat se na jednotlivé nabídky a s rozvahou si konkrétní poukaz zakoupit. Cílem bylo, pokusit se tento stav zkrotit a dát zákazníkům jednoduchou formou různé nabídky, různých firem na jedno místo, aby si je mohli projít, porovnat a bezpečně zakoupit.
 „Klasický dárkový poukaz zde byl již dlouho, ale až nyní jsme vyvinuli centrální systém, kde jej během pár kliků myší máte u sebe v e-mailu nebo za pár dnů poštou v dárkovém balení. Vše snadno a rychle z pohodlí domova,“ popisuje zkráceně fungování projektu Jirka Bůžek, ředitel pro obchod & vývoj.

Kdy byl Darujpoukaz.cz spuštěn pro zákazníky?
Nový český start-up Darujpoukaz.cz byl spuštěn 11.11.2018 a již od samotného počátku vzbuzuje mezi firmami zvědavost. Dosud na trhu chyběl portál pro dárkové poukazy, který by nešel cestou slev nebo naopak drahých poukazů. 
Darujpoukaz.cz umožňuje nabízet dárkové poukazy všem firmám bez rozdílu na zaměření či cenu poukazu. Zároveň tento projekt přináší zákazníkům jednoduchý způsob, jak potěšit své blízké, a to snadno a rychle.

Vyzkoušejte si i vy výhody nakupování dárků na Darujpoukaz.cz
Sami se přesvědčte, jak rychlý a jednoduchý je nákup dárků na Darujpoukaz.cz. Pro ještě efektivnější a bezstarostný výběr dárku Vám bude nápomocen chytrý filtr, do kterého stačí zadat pro koho dárek vybíráte a k jaké příležitosti a pak už jen prohlížíte vybrané nabídky přesně podle Vašeho cíle.


Jestliže pak zvolíte způsob platby ihned kartou – svůj dárkový poukaz máte na e-mailu během 5 minut!
Luxusní kabátek pro váš dárek, se kterým u obdarovaného zaručeně zazáříte!

Darujpoukaz.cz nabízí také možnost krásného balení, ve kterém si poukaz můžete nechat zaslat poštou.

   

Odměna za nákup!
Darujpoukaz.cz si svých zákazníků váží, proto je také odměňuje! Každým registrovaným nákupem se Vám přičítají dárkové body za Váš nákup, které lze při dalším nákupu proměnit formou slevy z celkové výše objednávky nebo lze body také sbírat a využít až za čas.
A jak letos vybíráte vánoční dárky vy?

 
Děkujeme, že jste s námi a přejeme vám pohodový a bezstarostný nákup vánočních dárků!
Tým Darujpoukaz.cz