

Potěšte své blízké, přátele nebo kamarády a darujte jim poukaz na gastro zážitek - tříchodové menu - v artových prostorách Nezvalové Archy v Olomouci. O přípravu menu se postará šéfkuchař Roman Loubal, který byl na jedné ze stáží v holandské restauraci De Librije, která se pyšní třemi michelinskými hvězdami a spadá do top 50 nejlepších restaurací na světě.
Poukaz neobsahuje nealko či alko nápoje. Útratu nad rámec poukazu lze doplatit hotově či kartou.
Roman se narodil v Olomouci v roce 1985. Vystudoval obor kuchař na SOU a SOŠ Edmunda Husserla v Prostějově. Krátce po maturitě pracoval několik let v restauraci Borgo Agnese v Brně, mimo jiné i jako šéfkuchař.Po návratu zpět do rodné Olomouce vedl jako šéfkuchař restauraci Atmosphere v galerii Šantovka. Po čase se přesunul do restaurace Entréé, kde působil s Přemkem Forejtem. Jednou z jeho stáží byla například Restaurace De Librije v Holandsku (pod vedením Jonnie Boer), která se pyšní 3mi michelinskými hvězdami a spadá do top 50 nejlepších restaurací na světě.Jeho kuchařský sen se splnil před 5 lety, kdy vyšla kuchařka od nakladatelství TopLifeCzech „ Nejlepší šéfkuchaři v České republice a jejich top recepty“. Miluje Itálii a mořské plody. Slovo dalo slovo a společně s Markem Novotným zrealizovali nevšední zážitkovou gastronomii v Nezvalově Arše.
Předkrm
SASHIMI LOSOS S PONZU
- Losos,ponzu, mango, jarní cibulka, chilli
Hlavní chod
MUŠLE SLÁVKY NA VÍNĚ
- česnek, chilli, ančovička, bílé víno, řapíkatý celer, bylinková bageta
MUŠLE SLÁVKY PO BASKITSKU
- rajče, paprika, černé olivy, chorizo
Desert
LEMON POSET
- citrusy, drobenka, grepový gel
Jak poukaz objednat? Je to jednoduché:
|
Dárkové poukazy jedině na Darujpoukaz.cz |
||
favorite_border velký výběr poukazů person_outline prověření prodejci card_giftcard krásná grafika poukazů |
update platnost poukazů 12 měsíců credit_card platba převodem i kartou done_all garance ceny jako u prodejce |
mail_outline možnost zaslání v krásné obálce image_aspect_ratio možnost zaslání v dárkové krabičce sentiment_satisfied_alt UNIVERZÁLNÍ POUKAZY |
favorite_border velký výběr dárkových poukazů |
Parametry
Rezervujte si svoje místo prostřednictvím e-mailu, a to alespoň 5 dní před termínem konání akce. Akce se konají ve vybrané pátky. Konkrétní termíny si můžete ověřit na internetových stránkách restaurace v rezervačním formuláři.
Bez rezervace není možnost dorazit. Telefonická rezervace není možná.
Při rezervaci uveďte, že vlastníte dárkový poukaz z Darujpoukaz.cz včetně kódu poukazu.
Věkové omezení | od 18 let |
Omezení dle zdravotního stavu | bez omezení |
Omezení dle ročních období (dle sezóny) | lze uplatnit pouze ve vybrané pátky |
Omezení dle počasí | bez omezení |
Jiná omezení | |
Možnost přijít s dítětem | nelze |
Storno podmínky
Storno účasti lze provést pouze písemně na email.
Více zde: Obchodní podmínky
Nezvalova Archa
Nezvalova 3
779 00 Olomouc
Telefon | +420 736 532 211 |
manager@nezvalovaarcha.cz | |
Web | nezvalovaarcha.cz/muslarna |
Otevírací doba
Pondělí | - |
Úterý | - |
Středa | - |
Čtvrtek | - |
Pátek | vybrané pátky |