Předsevzetí do NOVÉHO ROKU, máme pro Vás pár tipů

Autor       03.01.2019
Předsevzetí do NOVÉHO ROKU, máme pro Vás pár tipů

Rok se s rokem sešel a jak už to tak bývá, po vkročení do NOVÉHO ROKU na nás doléhá svědomí a nová PŘEDSEVZETÍ. Rozhodli jste se tentokrát zhubnout? Nebo jste odhodláni začít žít zdravěji a více pečovat o své tělo i duši? Začněte ihned a rovnou tím, že uděláte tentokrát radost sami sobě. Náš výběr dárkových poukazů Vám s předsevzetím pomůže. 

Celý předvánoční čas trávíme tím, že sháníme dárky pro své blízké, protože jim chceme udělat radost. Myslete teď konečně sami na sebe a dopřejte si hýčkání, které si po celém tom náročném období zasloužíte.

Nejčastější předsevzetí - zhubnout

Mezi jedno z nejčastějších předsevzetí mezi lidmi po celém světe patří shodit přebytečná kila. Cukroví, alkohol a smažená a tučná jídla nám přes Vánoce moc nepomohly, ale teď je ten pravý čas s tím začít něco dělat.

Pokud chcete hubnout, můžete vyzkoušet i keto dietu, která je nyní velmi oblíbená. Přečtěte si srovnání keto diet.

Žít zdravěji

Jestliže patříte k těm, co by rádi nastartovali nový rok s novým a zdravějším životním stylem, uděláte nejlépe, když se svěříte do rukou odborníků. Nechte si poradit, odborník Vám může doporučit jídelníček vhodný přímo pro Vás, změří na speciálním přístroji, zjistí, co Vaše tělo nejvíce potřebuje a doporučí Vám pohybové aktivity, tak ať hubnete co nejefektivněji. Dobrým tipem může být také přestat jíst sladké.

Inspirujte se na Darujpoukaz.cz, vybrali jsme pro vás dárkové poukazy z oblasti zdravé výživy, hubnutí, fitness, sportovní potřeby, rozvoj duše a další.

https://darujpoukaz.cz/predsevzeti

   

10 tipů, jak posílit svou vůli při dodržení předsevzetí:


 

1) Zamyslete se, který cíl je pro vás opravdu důležitý a proč ho chcete dosáhnout.
Nejlépe zabírá, když si své cíle zapíšete na papír, který budete mít každý den na očích, a postupně si můžete odškrtávat splněné body.

2) Začněte pozvolna, dávejte si malé cíle. 
Až dosáhnete jednoho malého cíle, dejte si další. Budete mít z dosaženého výsledku radost vždy, tak proč se neradovat vícekrát?

3) Nedávejte si přehnané limity.
Důkladně zvažte, co je pro vás reálné k dosažení.

4) Zjistěte si dostatek informací, nejlépe od odborníků.
Rozhodli jste se zhubnout – přečtěte si odborné články na téma zdravý životní styl nebo se objednejte na konzultaci s výživovým poradcem.

5) Nevzdávejte se.
I když se k očekávanému výsledku budete přibližovat pomaleji, než jste si vysnili, vytrvejte. Vyhnete se špatnému pocitu, že se vám to opět nepovedlo.

6) Odměňte se vždy, když se vám podaří, byť sebemenší výsledek.
Kupte si za odměnu něco na sebe, dobrou knihu / časopis, zajděte si někam za kulturou nebo si třeba jen pusťte hezký film. Cokoliv budete brát jako odměnu, místo samozřejmostí, z toho budete mít lepší pocit.

7) Nesledujte výsledky každou chvilku.
Každý má vůli jinak nastavenou. To, že ze začátku zhřešíte není konec světa. Časem bude takových prohřešků méně a méně.

8) Nemějte výčitky svědomí, když se vám hned nedaří.
Jsme jenom lidé, každý má své neřesti. Uvědomte si, že jde jen o váš cíl, děláte to jen pro sebe a nikomu se nemusíte zpovídat.

9) Ve dvou se to lépe táhne. 
Jestliže si ke svému cíli najdete parťáka, bude pro vás dodržení pevné vůle snazší. Navzájem se namotivujte, slibte si například společnou odměnu za dosažení cíle.

10) Nakonec je to váš život.
Podaří-li se vám předsevzetí dodržet, uděláte službu sami sobě.

    

Začněte rok 2019 s Darujpoukaz.cz!

Věříme, že se všechny Vaše cíle v roce 2019 splní, držíme Vám palce :)