10 TIPŮ na dárkové poukazy k Vánocům pro muže

Autor       15.12.2023
10 TIPŮ na dárkové poukazy k Vánocům pro muže
Stejně jako každý rok se i letos ptáte, jakým dárkem na Vánoce potěšte svého muže, syna, tatínka, dědečka či kamaráda? To je dobrá otázka, na kterou sice není jednoznačná odpověď, ale Darujpoukaz.cz vám s výběrem toho pravého dárku pomůže.

Každý muž má jiné zájmy, preference a osobnost. Některým se líbí praktické dárky, jiným zase originální a netradiční. Pokud hledáte inspiraci, podívejte se na náš výběr TOP 10 dárkových poukazů k Vánocům pro muže.

Udělejte si pohodlí a mrkněte na našich 10 TIPŮ na vánoční dárkové poukazy pro muže.

Elektronika dle vlastního výběru

Muži milují elektroniku. Někteří si užívají hraní s moderní technikou, která jim nabízí zábavu, vzdělání a kreativitu. Jiní oceňují praktičnost a užitečnost elektronických zařízení, které jim usnadňují život a práci. Podle některých psychologů je také možné, že muži mají vrozenou zvědavost a touhu po objevování a experimentování, což je vede k zájmu o elektroniku. Elektronika je tedy pro muže nejen zdrojem potěšení, ale i sebevyjádření a seberozvoje.

Darujte svému muži, tatínkovi, kamarádovi či synovi dárkový poukaz na nákup elektroniky. V e-shopu si sám vybere, co ho nejvíce zaujme a zajisté ocení, že bude mít volnou ruku při výběru. Přece jen, troufli byste si koupit nějaké konkrétní elektronické zboží? Pokud si vyloženě sám předem nevybere, je poukaz na nákup v e-shopu tou nejjistější a nejlepší volbou.


Degustace kvalitního alkoholu

Pro gurmány a milovníky alkoholu je degustace prvotřídního alkoholu zajímavý zážitek, který jim umožní ochutnat různé druhy vín, rumů, ginů a jiných zajímavých a netradičních alkoholických nápojů z celého světa.

Muži si umí alkohol vychutnat, užívají si jeho vůně a účinky, které jim dodávají radost, relaxaci a společenskost. Jiní oceňují jeho historii, tradici a kulturu, které se vážou k různým druhům alkoholu. Podle některých odborníků je také možné, že muži mají vrozenou potřebu soutěžit a prokazovat svou odolnost, což se projevuje i v jejich vztahu k alkoholu. Kvalitní alkohol je tedy pro muže nejen zdrojem potěšení, ale i sebevyjádření a sebeúcty. 
Dárkový poukaz na degustaci alkoholu je skvělou volbou pro ty pravé gurmány.

Pivní lázně

Pivní hotel s pípou na pokoji nebo v příjemném wellness prostředí hotelu - pro fanoušky piva je to sen, který se může stát skutečností. Darujte svému muži výjimečný zážitek formou pobytu v pivních lázních, kde se mu dostane neomezená  konzumace piva.
Pivní lázně mohou být skvělým dárkem pro muže, kteří mají rádi pivo a relaxaci. Pivní lázně jsou speciální wellness procedura, při které se koupete v horké vodě s přídavkem piva, chmele, kvasnic a bylinek.

Pivní lázně mají mnoho příznivých účinků na tělo i duši, například:
• zlepšují prokrvení kůže a svalů
• uvolňují napětí a stres
• posilují imunitní systém a odolnost proti infekcím
• čistí póry a zjemňují pokožku
• dodávají vitamíny, minerály a antioxidanty
• zvyšují náladu a spokojenost

Během pivní lázně si obdarovaný může také vychutnat pivo z místního pivovaru a další pivní speciality. Pokud chcete darovat svému muži originální a netradiční dárek, pivní lázně jsou dobrá volba.


Rychlá jízda ve sportovním autě

Pro milovníky rychlosti a fanoušky elektromobilů je rychlá jízda ve sportovním automobilu nezapomenutelný zážitek. Rychlá jízda autem může být pro muže způsobem, jak si užít adrenalin, zábavu a pocit svobody. Někteří muži také milují rychlá auta, protože je považují za symbol prestiže, úspěchu a atraktivity. Podle některých psychologů je také možné, že muži mají vrozenou touhu po dobrodružství, riziku a soutěživosti, což se projevuje i v jejich vztahu k rychlé jízdě.

Rychlá jízda autem je tedy pro muže nejen zdrojem potěšení, ale i sebevyjádření a sebeúcty.


Chilli dobroty – dárek, který muže rozpálí

Proč vlastně mají lidé a především tedy muži rádi chilli? Někteří si užívají pálivou chuť, která dráždí jejich chuťové buňky. Jiní oceňují zdravotní přínosy chilli, které obsahují mnoho vitamínů, antioxidantů a dalších látek. Podle některých studií chilli posiluje imunitní systém, snižuje hladinu cukru a cholesterolu v krvi, působí jako prevence proti rakovině, zlepšuje náladu a funguje jako afrodiziakum. Chilli také může pomoci zmírnit bolest, protože blokuje přenašeč bolesti v těle.

Chilli je tedy nejen chutné, ale i prospěšné koření, které má mnoho fanoušků po celém světě. Dárkový poukaz na nákup chilli dobrot je nejlepší volbou pro gastronomické dobrodruhy, kteří rádi ochutnávají pálivé speciality z celého světa. 

Pokud chcete obdarovat gurmána, který však chilli příliš neholduje, pořiďte mu poukázku do restaurace či na nákup kvalitních pochutin dle vlastního výběru.


Kurz focení - ze země i ze vzduchu

Pro muže, kteří si rádi hrají s moderní technikou a obdivují svět z ptačí perspektivy nebo rádi zachycují zajímavý svět kolem sebe, je ideální dárek na Vánoce poukaz na kurz focení či kurz pilotování dronu.

Kurz focení je dobrý pro ty, kteří se chtějí naučit základy fotografování, zlepšit své dovednosti a vytvářet krásné a kvalitní snímky. Na kurzu focení se obdarovaný dozví, jak správně nastavit fotoaparát, jak pracovat se světlem, jak komponovat obraz a jak fotit různé žánry, jako jsou portréty, krajiny, akce nebo detaily. Také se naučí, jak upravovat fotografie v počítači, aby vypadaly ještě lépe. Kurz focení pomáhá rozvíjet kreativitu, vyjádřit vlastní styl a získat sebevědomí. Jde o skvělou příležitostí k poznání nových lidí, kteří sdílejí vášeň pro fotografování. Po absolvování kurzu si může obdarovaný tuto cennou zkušenost začlenit také do svého životopisu, kde může podtrhnout své schopnosti prezentace, kreativitu a vizuální estetiku.

Drony jsou malé létající stroje, které se dají ovládat na dálku a používat pro různé účely, jako je fotografování, natáčení, závodění nebo jen zábava. Drony jsou oblíbené zejména u mužů, protože:
• jsou zajímavé z technického hlediska a umožňují mužům projevit jejich zvědavost, kreativitu a dovednosti
• nabízejí možnost zažít adrenalin, vzrušení a pocit svobody při létání a zkoumání okolí
• umožňují vytvářet originální a kvalitní snímky z neobvyklých úhlů a perspektiv, které mohou být užitečné nebo zábavné
• jsou součástí moderní kultury a trendů, které muži rádi sledují a zapojují se do nich


Hry a únikovky aneb kdo si hraje, nezlobí

V mužích se celý život skrývá malé dítě. Dopřejte jim chvíle pro sebe, kdy si budou moct hrát a pořádně se vyřádit např. se svými kamarády či kolegy z práce. Poukázka na únikovou hru či venkovní dobrodružnou hru je skvělá volba, kterou ocení všichni muži bez ohledu na věk.


Móda a nákupy se stylistkou

I muži se chtějí líbit. Podpořte jejich zájem o módu a darujte jim voucher na nákup oblečení. Sami si vyberou kousky dle svých představ, které jistě dodají jejich outfitu šmrnc.

Móda je pro muže způsob, jak vyjádřit svou osobnost, styl a vkus. Někteří muži mají rádi módu, protože se zajímají o nejnovější trendy, barvy a materiály. Jiní muži mají rádi módu, protože chtějí vypadat dobře, profesionálně a sebevědomě. Podle některých studií móda ovlivňuje i to, jak jsou muži vnímáni ostatními lidmi, zejména ženami. Móda je tedy pro muže nejen zdrojem potěšení, ale i sebevyjádření a sociálního uznání.


Kurzy - adrenalinové, vzdělávací i kreativní

Obdarujte svého přítele, manžela, syna či otce originálním vánočním dárkovým poukazem na akční kurz. V nabídce na Darujpoukaz.cz naleznete nejen kurzy akční, ale také vzdělávací, zábavné i kreativní kurzy. Kurzy mohou být také formou online video výuky, což je v současné době velmi oblíbená varianta. Obdarovaný si tak může sám časově rozvrhnout, kdy se kurzu bude věnovat podle svých možností.

Dárkový poukaz na kurz je originální a netradiční dárek, který bude mít dlouhodobou hodnotu a přinese obdarovanému radost a užitek.

Univerzální dárkový poukaz na cokoliv z Darujpoukaz.cz

Pokud jste stále nevybrali, nejste si zkrátka jistí, sáhněte po zaručené jistotě! Darujte Univerzální dárkový poukaz na cokoliv z Darujpoukaz.cz. Univerzální poukaz z Darujpoukaz.cz se pravidelně stává číslo jedna mezi vánočními poukazy!

S Darujpoukaz.cz si nákup vánočních dárků můžete užít v klidu a pohodě, s nohama na stole! Tak směle do toho, darujte radost s Darujpoukaz.cz.