10 TIPŮ na okouzlující dárky k Vánocům pro ženy

Autor       19.12.2023
10 TIPŮ na okouzlující dárky k Vánocům pro ženy
Okouzlete svou ženu, přítelkyni či maminku výjimečným dárkem, kterým jí dokážete, jak moc vám na ní záleží. Přinášíme vám 10 tipů na vánoční dárkové poukazy pro ženy - dárky netradiční i klasické.

Uvařte si kafe, dejte nohy na stůl a nechte se inspirovat našimi tipy na dárky k Vánocům, které pořídíte online, bez zbytečného vánočního shonu a ve své e-mailové schránce je můžete mít během minutky. A navíc! Těmito dárkovými poukazy vaši ženu či maminku zaručeně okouzlíte!

Mrkněte na našich 10 TIPŮ na dárkové poukazy k Vánocům pro ŽENY:

Sklenka dobrého vína nebo rovnou celá láhev

Jak se říká, nic se nemá přehánět, ale pokud se víno pije s mírou, může mít prospěšné účinky na lidské zdraví. Jaké to jsou?
  • víno obsahuje antioxidanty, jako jsou flavonoidy a resveratrol, které mohou chránit buňky před poškozením a zpomalovat stárnutí
  • kvalitní víno může snižovat riziko kardiovaskulárních chorob, jako jsou infarkt, mrtvice nebo ateroskleróza, protože zlepšuje pružnost cév, snižuje hladinu cholesterolu a brání srážení krve 
  • víno může také podporovat trávení, protože obsahuje třísloviny, které stimulují sekreci žaludečních šťáv a působí proti bakterií
  • víno může zlepšovat náladu a snižovat stres, protože alkohol uvolňuje serotonin, hormon štěstí, a zvyšuje sociální interakci
Závěrem lze tedy říci, že víno je zdravé, pokud se pije s mírou, což znamená maximálně dvě deci pro ženy a čtyři deci pro muže denně. Sklenka kvalitního vína od poctivého českého vinaře vám však dokáže zpříjemnit všední den a navodit tu správnou uvolněnou atmosféru. Darujte své ženě k Vánocům dárkový poukaz na degustaci vína nebo ji nechte, ať si vybere víno dle svých preferencí. Jistě ji takovým vánočním dárkem potěšíte.

Za dobrodružstvím se zvířátky

Má vaše žena, přítelkyně, dcera nebo třeba maminka ráda zvířátka? Pak ji na Vánoce uděláte největší radost dárkem, díky kterému stráví čas s neobyčejnými zvířaty. Lidé oceňují zvířata jako společníky, kteří jim dávají lásku, radost a podporu. Někteří lidé obdivují zvířata jako tvory, kteří mají svou krásu, inteligenci a jedinečnost.

Mazlení se zvířaty nám přináší mnoho prospěšných účinků na naše tělo i duši. Podle některých výzkumů:
  • při mazlení se zvířaty stoupá lidem hladina endorfinů a dalších látek ovlivňujících pocit spokojenosti
  • hladina endorfinů však nestoupá pouze lidem, ale i zvířatům, což dokazuje, že je jim mazlení s námi příjemné
  • kontakt se zvířaty snižuje lidem krevní tlak a puls, což přispívá k prevenci kardiovaskulárních chorob a stresu
  • zvířata nám dávají najevo svou lásku a oddanost, což zvyšuje naše sebevědomí, sociální interakci a radost ze života

Kurzy pro ženské zdraví

Každý si k Vánocům pro své blízké přeje hlavně pevné zdraví. Podpořte zdraví vaší ženy a obdarujte ji originálním a zároveň užitečným vánočním dárkem. Darujte ji voucher na kurz pro zdraví. Zamyslete se nad tím, co aktuálně vaši ženu či maminku trápí. Stěžovala si v poslední době například na bolesti zad, únavu nebo se zmínila, že by ráda vyzkoušela jógu?

V naší kategorii ZDRAVÍ naleznete dárkové poukazy pro zdraví ze všech možných oblastí. Můžete darovat například kurz na jógu pro začátečníky nebo vybírejte z kurzů, jež podpoří její duševní zdraví.


Luxusní šperky

Stejně jako se páv chlubí svým peřím, ženy se chlubí svými šperky. Šperky jsou pro ně symbolem úspěchu, prestiže a často jim také připomínají důležité okamžiky, spojené s nějakou významnou událostí, osobou nebo místem.

Krásný šperk, darovaný od srdce podpoří přirozenou krásu, šarm a eleganci každé ženy. Dopřejte své milované ženě sebevědomí a darujte ji blyštivou dekoraci právě pod vánoční stromeček.

Vybírejte z oblíbené kategorie dárkové poukazy na šperky. Nezapomeňte - šperkem nikdy nic nezkazíte! Ba naopak, dárkový poukaz na šperk ženu potěší mnohem více, než nějaká praktická vychytávka do kuchyně. Žebříček nejoblíbenějších šperků Swarovski naleznete zde. Dopřejte ji, aby se cítila výjimečně.


Návštěva v salónu krásy

Ženy rády pravidelně pečují o svůj vzhled a zevnějšek, protože chtějí vypadat dobře, profesionálně a sebevědomě. Péče o zevnějšek je pro ženy nejen zdrojem potěšení, ale i sebevyjádření a sebeúcty. Dopřejte své přítelkyni, manželce či mamince návštěvu v salónu krásy, kde si odpočinou a budou odcházet sebevědomější. Podpoříte tak jejich fyzickou i psychickou pohodu, protože kombinace obojího je dobrá pro jejich celkové zdraví a sebevědomí.

Vyberte pro ni dárkový poukaz, díky kterému se bude cítit krásnější. V kategorii KRÁSA A VIZÁŽ můžete vybírat z mnoha dárkových poukazů na nejmodernější kosmetické procedury na péči o pleť, vlasy i nehty.


Netradiční romantické ubytování

Je důležité ženy občas rozmazlovat. Pošlete ji na romantický víkend v nevšedním ubytování nebo se tam vydejte spolu třeba hned po Vánocích na zimní dovolenou. Taková romantika může posílit váš vztah, zlepšit vaši komunikaci, prohloubit intimnost a přinést vám spoustu radosti a společných vzpomínek. Romantická dovolená je také příležitostí k odpočinku od každodenních starostí, stresu a rutiny. Na dovolené se můžete věnovat jen sobě a své lásce.

Miluje vaše žena přírodu nebo dává přednost městskému prostředí, kde je blízká dostupnost k historickým památkám? Nechte se inspirovat našim výběrem, kde najdete dárkové poukazy na ubytování.


Kulinářské zážitky

Pod vánočním stromečkem se bude skvěle vyjímat dárkový poukaz do restaurace. Dobré jídlo vždy potěší. Dopřejte ji, aby si v restauraci užila společnosti, zábavy a dobrého jídla. Pokud poukaz darujete své přítelkyni či manželce, můžete do restaurace vyrazit spolu, jestliže dárkovým poukazem do restaurace obdarujete například maminku, dceru či kolegyni, můžete ji nechat, aby se sama rozhodla, s kým stráví příjemný večer.

Proč jsou dárkové poukazy do restaurace tolik oblíbenými dárky k Vánocům? Obdarovaná si užije společnosti dle svých preferencí, příjemnou zábavu a gastronomický zážitek v jednom. Některé ženy také chodí rády do restaurací, protože chtějí vyzkoušet něco nového, exotického nebo netradičního, co by doma neuměly nebo nechtěly připravit.


Blahodárné masáže

Masáže jsou skutečně zdraví prospěšné, protože mají pozitivní účinky na tělo i duši.

Některé z těchto účinků jsou:
  • masáže zlepšují prokrvení kůže, svalů, kloubů a orgánů, což podporuje jejich výživu, regeneraci a funkci
  • stimulují lymfatický systém, který odvádí toxiny a odpadní látky z těla, a tím přispívají k detoxikaci a imunitě
  • masáže uvolňují napětí, stres a bolesti, které se hromadí v našich svalech, kloubech a nervové soustavě, a tím zvyšují naši pohodu, relaxaci a spokojenost
  • masáže podporují produkci endorfinů, serotoninu a oxytocinu, které jsou hormony štěstí, radosti a lásky, a tím zlepšují naši náladu
Dárkový poukaz na masáž rovná se darovat zdraví a psychickou pohodu. Poukázkou na masáž uděláte něco pro zdraví vaší ženy, což určitě sama velmi ocení.


Tetování

Vybíráte dárek k Vánocům pro rebelku či extravagantnější typ ženy? Nebo se jen vaše přítelkyně či kamarádka zmínila, že přemýšlí o tetování? Potěšte ji dárkovým poukazem na tetování. Zajisté ji tím překvapíte a ohromíte. Takový dárek bude TOP 1 pod jejím vánočním stromečkem.

Proč se vůbec lidé chtějí tetovat? Někteří si chtějí zvěčnit vybranou vzpomínku, projevit svou identitu, vyjádřit své emoce nebo zvýšit své sebevědomí. Jiní lidé si chtějí vyzkoušet něco nového, zajímavého nebo netradičního, nebo se odlišit od ostatních. Tetování tedy může být pro obdarovanou způsobem sebevyjádření, sebeúcty a sociálního uznání.


Nevšední zážitky a zábava

Lidé mají rádi nevšední zážitky, protože jim přinášejí radost, vzrušení a smysl života. Někteří lidé hledají nevšední zážitky, protože chtějí uniknout z každodenní rutiny, stresu a nudě. Jiní hledají nevšední zážitky, protože chtějí prozkoumat nové věci, místa a lidi. Podle některých psychologů mohou mít nevšední zážitky také pozitivní účinky na naše zdraví, jako je snížení krevního tlaku, zlepšení paměti a posílení imunity.

Dárkovým poukazem na nevšední zážitek či poukazem na zábavné aktivity uděláte své ženě radost a dopřejete ji nezapomenutelné chvíle, které si opravdu užije. Na váš vánoční dárek jen tak nezapomene.



Jestli jste stále nevybrali ten pravý vánoční dárek, navštivte náš velký výběr, kde naleznete dárkové poukazy pro ženy, které jsou vhodné nejen na Vánoce, ale také k narozeninám či jen tak pro radost. Dárkové vouchery pro ženy si prohlédněte ZDE.

Darujte radost s Darujpoukaz.cz!