Den plný lásky - Den svatého Valentýna

Autor       02.02.2021
Den plný lásky - Den svatého Valentýna
Jak oslavit Valentýna, svátek zamilovaných? 14. února se blíží, tak už se připravte. Letos to chce trochu fantazie. Díky současné situaci odpadá klasické randění, jako je večeře při svíčkách v luxusní restauraci nebo romantický wellness víkend v hotelu. My však pro Vás máme tipy nejen na dárky pro zamilované, jak Valentýna kulišácky vyřešit.

V každém vztahu je důležité sem tak projevit city a dokázat tomu druhému, že Vám na něm stále záleží. I dlouhodobé manželství občas potřebuje vzpruhu a Valentýn je výborná příležitost, jak obnovit v partnerství jiskru. Udělejte své drahé polovičce radost a překvapte ji tím, že ji připravíte výjimečný den. Den, který bude patřit jen a jen Vám dvěma.


Letos Valentýn připadá na neděli, což je ideální den, kdy vládne pohoda a odpočinek. A co můžete spolu podniknout?



Láska prochází žaludkem

Začněte už od rána. Svému partnerovi můžete připravit jeho oblíbenou snídani. Takové palačinky s marmeládou nebo lahodná míchaná vajíčka Váš společný den krásně nabudí.

Obecně přeci platí, že láska prochází žaludkem. Nemusíte skončit jen u snídaně, připravte si jakékoliv jídlo během dne nebo dokonce celé valentýnské menu. Vložte do přípravy pokrmu lásku a věřte, že Váš partner bude čvachtat blahem.

Jestliže se Vám stýská po návštěvách v restauracích, věnujte svému protějšku dárkový poukaz na labužnický zážitek v restauraci a věnujte mu jej s tím, že se budete těšit, až na tu dobrotu společně vyrazíte. Nejen, že budete mít pro partnera dárek, ale budete mít společný plán do budoucna.

Při prohlížení kategorie Jídlo na Darujpoukaz.cz se Vám budou sbíhat sliny.

Společný výlet

Připravte si Vaši oblíbenou pochoutku ke svačině a vyrazte do přírody. Lesy, hory, louky.. zimní krajina dokáže doslova kouzlit krásné scenérie, které navodí příjemnou romantiku. V přírodě se uvolníte a hodíte všechny všední starosti za hlavu. Výlet v přírodě je ideální pro společné rozhovory, které budou zajisté na zajímavější témata, než doma, kdy s partnerem řešíte jen provozní věci okolo domácnosti, dětí či práce.

Navoďte si venku s partnerem příjemnou atmosféru a začněte třeba plánovat, kam vyrazíte, až se zase otevřou možnosti cestování a ubytování nebo rovnou zakupte dárkový poukaz na víkendový romantický pobyt či delší dovolenou v naší krásné zemi a darujte jej partnerovi už teď na Valentýna. Takový dárek určitě ocení.
Dárkové poukazy na Darujpoukaz.cz mají navíc platnost celý 1 rok a v případě, že by se situace, spojená s koronavirem stále nezlepšovala, můžete si jej nechat prodloužit.

Dárkový poukaz na ubytování vyberete v naší kategorii Ubytování.
Máte-li rádi na dovolené pohodu a lenošení, vybírejte z kategorie Wellness a Spa.

Zakoupením dárkového poukazu navíc podpoříte hotely, restaurace a wellness centra.

Užijte si zábavný večer doma

Jak dlouho už jste nehráli doma společenské hry? Koukněte do šuplíku a najděte Vaši oblíbenou hru z dětství nebo si pořiďte nějakou novou strategickou či jinou zajímavou hru. U dobrého vína a hry se společně zasmějete, odreagujete a díky popichování při soutěžení zažijete legraci. Ať už ke hře přizvete i děti nebo si večer užijete jen ve dvou, určitě nebudete litovat. Přijdete na jiné myšlenky a skvěle se pobavíte.

Tipy na skvělé netradiční hry, naleznete v naší kategorii Hry.

V této oblíbené kategorii jsou například netradiční deskové hry nebo dárkové poukazy na únikové hry. Na některé únikovky si musíte počkat, až se provozovny otevřou, ale v nabídce najdete také takové, které lze hrát venku přes mobilní aplikaci. Můžete tak třeba vyrazit do pražských ulic a hledat ztracený poklad nebo řešit zajímavý detektivní případ.

Šperk ocení každá žena

I když nejsou momentálně zlatnictví a klenotnictví otevřena, nezoufejte. Krásný šperk lze pořídit také formou dárkového poukazu. Vaše milá si pak šperk vybere sama podle svého gusta. Stačí vybrat poukaz na nákup šperku v hodnotě, jaká Vám nejvíce vyhovuje a výběr nechat na partnerce.

Dárkové poukazy na nákup šperků naleznete v kategorii Šperky. Pokud budete chtít dát partnerce prsten, určitě nepodceňte přípravu. Buď můžete jako šablonu použít prsteny, které už má, nebo můžete prsten změřit.

Jestliže stále váháte, který dárek, která aktivita či společný zážitek vybrat pro svou drahou polovičku, nechte se inspirovat našim výběrem dárkových poukazů, určených pro páry. Romantika zajištěna.



Dárkový poukaz nemusí být jen nudný papír v obálce. Na Darujpoukaz.cz vybírejte z krásných motivů a využijte možnosti vepsání vlastního textu. Darujte tak přání přímo od srdce Poukaz si také můžete vytištěný nechat zaslat poštou až k Vám domů v nádherné dárkové krabičce nebo obálce. Motiv a balení si vyberete při nákupu v objednávce.


Krásného Valentýna a den plný lásky Vám přeje

Váš Darujpoukaz.cz