Kyslíku není nikdy dost – SOUTĚŽ

Autor       05.03.2019     Soutěže
Kyslíku není nikdy dost – SOUTĚŽ

Tentokrát soutěží OSTRAVA a okolí

Ve spolupráci s našim partnerem Kyslíkové studio a kosmetika Ostrava jsme si pro vás, milí Ostraváci, připravili VELKOU SOUTĚŽ o MÁJOVOU VÝHRU!
Soutěž probíhá na facebookových stránkách www.facebook.com/darujpoukaz až do 1. května 2019 a výhra je opravdu lákavá.


SOUTĚŽNÍ PŘÍSPĚVEK

VELKÁ SOUTĚŽ o májovou výhru!

VÝHRA: Dárkový poukaz na balíček kosmetické procedury dle vlastního výběru z nabídky Kyslíkového studia Ostrava

Pravidla soutěže:
1) Dejte LIKE fb stránce www.facebook.com/darujpoukaz
2) Napište nám do komentáře pod soutěžní příspěvek odpověď na otázku:
KOLIK má Kyslíkové studio Ostrava celkem NABÍDEK DÁRKOVÝCH POUKAZŮ na Darujpoukaz.cz?
Odpověď naleznete zde: https://darujpoukaz.cz/kyslikove-studio

Soutěžit můžete až do 1. května 2019 do 12:00 hod.
Ve večerních hodinách vylosujeme a vyhlásíme výherce!

POZOR! Zvýšená šance na výhru: Jestliže tento soutěžní příspěvek dosáhne více než 100 sdílení – přihodíme do banku
další výhru! Výherci tak můžou být rovnou 2!
Zvyšte své šance na výhru a sdílejte!

HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Podmínky soutěže naleznete zde:


VÝHRA dle vlastního gusta

Kyslík nebo kosmetika? A co takhle vyzkoušet obojí a dopřát si PERFEKTNÍ PÉČI na míru?

Kyslíkové studio a kosmetika Ostrava nabízí rovnou 6 variant BALÍČKŮ PROCEDUR, které jsou vyváženě nakombinované tak, aby vaše pleť dostala přesně to, co potřebuje.

KYSLÍK PRO ZDRAVÉ TĚLO A DUŠI

Kyslíková terapie zvaná také oxygenoterapie působí velmi blahodárně na celý organismus. Pomáhá bojovat s civilizačními chorobami, jako jsou: nespavost, deprese, bolest hlavy, únava, migréna. Ulevuje od projevů astma a CHOPN. Inhalace kyslíku také posiluje imunitu a zvyšuje kapacitu mozku, což ocení především studenti.
Kyslíková terapie zahrnuje: 30 nebo 60 minut Inhalaci čistého až 93% kyslíku, možnost aromaterapie, relaxaci v luxusním vibračním a vyhřívaném křesle a poslech příjemné relaxační hudby.

BALÍČEK KYSLÍK PRO ZDRAVÍ A KRÁSU

S tímto balíčkem si užijete úžasné spojení blahodárných účinků kyslíku v relaxačním vibračním a vyhřívaném křesle a s uvolňující masáží obličeje, která se postará o řádné prokrvení vaší pokožky. Těšit se můžete také na příjemné ultrazvukové ošetření pleti, které vaší pleti dodá jasnější a mladistvější vzhled.
Balíček zahrnuje: kyslíkovou terapii v délce 30 minut s možností léčivého aroma, relaxaci v luxusním vibračním a vyhřívaném křesle, nápoj, masáž obličeje a ultrazvukové ošetření pleti.

BALÍČEK PRO UNAVENOU PLEŤ

Velmi příjemná procedura, která výrazně rozjasní vaši pleť a dodá ji jasnější a zdravější vzhled. Ruční masáž obličeje včetně kvalitní masky a krému se postará o prokrvení pokožky, uvolní její napětí a zbaví různých toxických látek .
Balíček zahrnuje: povrchové čištění pleti, kyslíkovou mezoterapii, masáž obličeje, masku a krém.

BALÍČEK OMLAZENÍ

Jedná se o moderní proceduru ošetření pleti šetrným ultrazvukovým masážním přístrojem, který do pokožky jemně masíruje kolagenový gel. Ten zajistí elasticitu kůže, zlepší kvalitu pleti a zpomalí tvorbu vrásek. Celou proceduru podtrhne kvalitní maska a krém.
Balíček zahrnuje: povrchové čištění pleti, ultrazvukové ošetření obličeje kolagenem, pleťovou masku a krém.

BALÍČEK PROBLEMATICKÁ PLEŤ

Díky promyšlené kombinaci peelingu, kvalitní pleťové masky, krému a nejmodernější metody hloubkového čištění pleti pomocí ultrazvukové špachtle, se vaší problematické pleti dostane velmi účinného a důkladného pročištění.
Balíček zahrnuje: povrchové čištění pleti, peeling, hloubkové čištění pleti pomocí ultrazvukové špachtle, pleťovou masku a aplikace krému.

BALÍČEK NA NEDOKONALOSTI PLETI

Vynikající ozdravující metoda, která si poradí s nedokonalostmi pleti, jako jsou například kruhy nebo nevzhledné váčky pod očima, vrásky kolem oblasti úst a očí, zažloutlá kůže nebo při alergické pokožce. Součástí balíčku je kvalitní maska a krém.
Balíček zahrnuje: povrchové čištění pleti, kyslíkovou sprchu, masku a krém.



Další kosmetické služby kyslíkového studia:

Ruční masáž obličeje
Kyslíková sprcha
Ultrazvuková špachtle - hloubkové čištění pleti
Ultrazvukové ošetření obličeje kolagenem
Pleťová maska a aplikace krému
Úprava a barvení obočí
Depilace v oblasti obličeje, rukou nebo nohou

Kompletní ceník kosmetických procedur a speciální zvýhodněné nabídky studia, naleznete zde:
https://www.kyslikove-studio.cz




Kyslíkovou terapii neboli oxygenoterapii si ve světě oblíbily také známé celebrity, mezi které patří například sama Madonna. A uznejte, že vypadá skvěle. Inhalace čistého více než 93% kyslíku v těle způsobuje doslova zázraky. V okolním vzduchu běžně dýcháme 21 % kyslíku, nadechujeme se mělce, povrchně a tělo nemá možnost si vzít tolik kyslíku, kolik mu ve skutečnosti dělá dobře. Oxygenoterapie je velmi příjemná procedura, při které nejen, že do těla dostanete vysoké množství blahodárného kyslíku ale také si skvěle odpočinete a budete se cítit jako znovuzrození.

Po mnoha zkušenostech spokojených zákazníků jsme přesvědčeni, že při kyslíkové terapii se dokážete lépe soustředit a toto soustředění vám vydrží ještě několik desítek hodin po proceduře. Není výjimkou, že s oblibou do studia chodí studenti před důležitými zkouškami, aby načerpali novou energii a učení jim šlo lépe. Oxygenoterapie pomáhá také lidem s dýchacími potížemi – především pacientům s CHOPN, při astma, těžce pracujícím, lidem trpícími nespavostí, migrénami, depresemi nebo poruchami pozornosti.

KYSLÍK určitě stojí za vyzkoušení. Do kyslíkového studia zákazníci rádi chodí ve dvojici na kombinované balíčky procedur, kdy si užijí inhalaci kyslíku a zároveň kosmetické hýčkání.

Tak si s námi zasoutěžte nebo se rovnou objednejte na návštěvu se svou kamarádkou či partnerem.


Mějte krásný den,

váš tým Darujpoukaz.cz