Střelnice aneb TREFA DO ČERNÉHO!

Autor       25.02.2019
Střelnice aneb TREFA DO ČERNÉHO!

Nová výzva

Máte rádi výzvy a chtěli byste zažít pořádný adrenalin? A co takhle vyrazit na střelnici a na vlastní kůži zažít, jaké to je, když z vašich rukou vyjde ohlušující výstřel? Strach, napětí, a nakonec nepopsatelné vzrušení. Vyzkoušejte si i vy, jestli se trefíte do terče!

Zážitek na střelnici byste si rozhodně neměli nechat ujít. Zbraně vyvolávají respekt nejen u střelbou nepolíbených lidí, ale také u vojáků, policistů a všech, kteří se zbraní přicházejí do styku často a je součástí jejich práce. Mít v rukou tak mocný nástroj vyžaduje velkou dávku odvahy a sebeovládání, přesto má možnost vyzkoušet si tento pocit každý, jemuž jeho zdravotní stav vyloženě v této zkušenosti nebrání.

Po celé České republice je spousta střelnic, kde je možné si vyzkoušet různé formy střelby, ať už na klasický terč či opravdového člověka. Každá střelnice vám přidělí zkušeného trenéra, který bude dohlížet na hladký průběh zážitku a zajistí bezpečnost všech zúčastněných.

Přirozený strach se po zážitku střelby promění na pocit radosti z překonání vlastní bariéry a dá se srovnat s jakýmkoliv jiným adrenalinovým zážitkem. Ze střelnice není člověka, který by neodcházel s úsměvem na tváři a zpocenýma rukama.

Střelnicí proti stresu

Jsou lidé, kteří střelbu na střelnici berou jako únik z reality. Střelba je skvělý nástroj, jak ze sebe doslova vystřílet stres a nahromaděné napětí. Pravidelní návštěvníci střelnice by jistě souhlasili, že tento zážitek funguje jako účinný anti-stres.

Někomu zabírá jóga, jinému sport, ale každý by si měl alespoň jednou za život vyzkoušet střelbu na střelnici. Určitě na střelnici nechoďte, když jste momentálně v psychické nepohodě a příliš rozrušení. Chvíli počkejte a až budete ve stavu, který neovlivňuje vaše reakce, zajděte si zastřílet do bezpečných prostor střelnice.

Účinek uvolnění od nahromaděného stresu je zaručen.



Kdo je připraven, není překvapen

Některé střelnice nabízí návštěvníkům více variant střeleckých kurzů. Patříte-li mezi nadšence do zbraní a rádi byste si pořídili svůj vlastní zbrojní průkaz, je pro vás přípravný kurz pro získání zbrojního průkazu ta pravá volba. V tomto kurzu vás zkušený instruktor pečlivě připraví na závěrečné zkoušky. Úspěšnost u závěrečných zkoušek tohoto kurzu je nad 94 %.

Nebo patříte k těm, kteří už zbrojní průkaz vlastní, ale svými schopnostmi při případné skutečné sebeobraně si nejste jisti? Kurz sebeobranné střelby vás připraví na skutečné situace, které mohou nastat kdykoliv venku na ulici. Naučíte se bezpečné manipulace se zbraní, vypilujete své střelecké dovednosti a odbouráte pochybnosti o svých schopnostech obrany za zdmi bezpečné střelnice.

Napaden či ohrožen na životě může být opravdu každý, je pouze na vás, zda a jak se na tuto možnou skutečnost připravit. Výborný je kurz, kde si sami můžete vyzkoušet své reakce při reálně zinscenovaném napadení a ohrožení na životě. Kurz střílení na lidi využívá speciálně upravených závěrů na zbrani, do které dostanete život neohrožující náboj a skutečná příprava může začít. Zažijete opravdové stresové situace, které vás naučí, jak správně zareagovat.

Trefa do černého aneb dárek nejen pro nadšence

Střelbu na střelnici můžeme zařadit mezi adrenalinové zážitky, které jsou v poslední době jednou z nejoblíbenějších forem dárku pro kohokoliv a v jakémkoliv věku. Má-li někdo z vašeho okolí v blízké době narozeniny, určitě popřemýšlejte právě o této možnosti. Zážitek na střelnici darujte třeba jako dárkový poukaz.

Výběr nejzajímavějších zážitků a kurzů na střelnici jsme si pro vás připravili zde:

Dárek zde najdete pro nadšence do zbraní, zkušené střelce i pro ty, kteří na střelnici nikdy nebyli. Dárkovým poukazem do střelnice potěšíte opravdu každého. Pomozte svým blízkých překonat jejich zábrany nebo si z návštěvy střelnice udělejte společný netradiční zážitek.




Ať už svou návštěvu na střelnici pojmete jakkoliv, věřte, že nebudete litovat!


Přesnou trefu vám přeje

tým Darujpoukaz.cz