PARTNEŘI Měsíce adrenalinu

Autor       17.09.2019
PARTNEŘI Měsíce adrenalinu
Září je na Darujpoukaz.cz v duchu adrenalinu. Zapojujete se do soutěže o poukaz v hodnotě 2000 Kč, těšíte se z jedinečných slev na vybrané poukazy a vybíráte si z těch nejodvážnějších dárkových poukazů na adrenalinové zážitky. Pojďme si teď představit partnery, díky kterým jsme pro Vás tuto skvělou zářijovou akci mohli připravit.

SportDrive.cz

Společnost SportDrive.cz Vám umožní svézt se v nejrychlejších a nejexotičtějších supersportech světa: Ferrari 458 Italia a Lamborghini Gallardo. Splňte si svůj klukovský sen a projeďte se v italském supersportu v hodnotě přesahující 6 milionů korun. Kde jinde si zařídíte auta, která pod kapotou skrývají až 570 koňských sil? Vybrat si můžete taktéž lokalitu jízdy. Jízdy probíhají v Praze, Brně, Olomouci, Ostravě, Bratislavě, Žilině a Košicích.

Se SportDrive.cz neplatíte žádnou kauci ani pojištění, nepodepisujete žádné směnky, stačí si jen zarezervovat termín a pak si jen užívat stoupající hladiny adrenalinu. Po celou dobu jízdy je Vám k dispozici zkušený instruktor, který vše vysvětlí, a především se postará o vaši bezpečnost, abyste si mohli plnými doušky vychutnávat svou životní jízdu. Řízení není omezeno věkovou hranicí. Jediné, co potřebujete je řidičské oprávnění skupiny B. Pokud nemáte řidičský průkaz, nevadí! Zážitek si můžete užít s jejich zkušeným instruktorem na sedadle spolujezdce.

Speleoart

Speleoart se vám postará o netradiční zážitky a nevšední aktivity v jeskyních Moravského krasu. Jiný rozměr jeskyní, jiná úroveň zážitků, jiné dobrodružství. Se Speleoart se vám otevřou vybrané jeskyně, kam se běžně turista nepodívá. V jeskyních prožijete to, co běžný návštěvník nezažije. Zažijte dobrodružství, romantiku a zábavu.

Adrenalin nad Brnem

Firma Adrenalin nad Brnem patří akciové společnosti SWISSGREEN, a.s., která byla založena už roku 1996. Jsou vlastníkem dvou letounů: Cirrus SR20-jeden z nejmodernějších letounů dnešní doby, který je vybaven vlastním padákovým systémem. Tento letoun je určen pro tři cestující a má dolet 1000 km. Letoun používáme pro vyhlídkové lety, dálkové cesty nebo pro ukázku, jaké to je být pilotem na zkoušku. Druhým letounem je Cessna 207, která je určena pro 6 cestujících. Tento letoun používají pro vyhlídkové lety a pro tandemové seskoky. Adrenalin nad Brnem dbají na to, aby jejich letouny byly udržovány v kvalifikovaných servisech a dle platných předpisů.

Jejich piloti jsou profesionálové s mnoha hodinami strávených v kokpitu, tandemoví piloti mají za sebou tisíce bezpečných seskoků. Bezpečnost je u nich psána velkými písmeny, spolehlivost jejich služeb dokázána referencemi těch, kteří jejich služby již využily.

Sky Service

Sky Service provádí tandemové seskoky na letiště v Mostě. Krásné výhledy během letu letadla, které vystoupá až do 4000 metrů, nádherný pocit při výskoku, stoupající adrenalin při zrychlení až na 200 km/h, krása volného pádu s volností ptáka v trvání 60 vteřin, lehké mrazení při otevření padáku, let na padáku a nakonec měkké přistání zpět na pevnou zem. To je tandemový seskok padákem společnosti SkyService.

SPORTKURZ s.r.o.

SPORTKURZ s.r.o. je zážitková sportovní agentura. Specializují se na sportovní kurzy, odborné workshopy, outdoorové sporty, adrenalin, závody, soutěže, firemní akce a teambuilding.

Posláním je nabízet veřejnosti širokou paletu kurzů, které obsahují pohybovou či sportovní aktivitu. Většina produktů je vlastních, ostatní služby nabízí smluvní partneři. Instruktoři předávají zákazníkům své znalosti a dovednosti. SPORTKURZ s.r.o. zajišťuje vaši bezpečnost a baví vás. Užijte si maximální adrenalin s minimálním rizikem!

Paintball Polička

Probuďte vaše hrdinské já v paintballové přestřelce a přijďte zažít adrenalin a napětí v Aiglově lomu v Poličce. Z hřiště není úniku! Musíte se rychle rozhodovat kam se schovat, kuličky létají kolem vás téměř okamžitě. Hra probíhá za ochrannou sítí a diváci ji mohou sledovat seshora.

Paintball vám přinese mnoho bezkonkurenčních zážitků a je skvělou příležitostí k odbourání stresu. Oceníte ho také jako dokonalého stmelovače kolektivů například při teambuildingu.

tandemem.cz

tandemem.cz se specializuje na tandem paragliding a vyhlídkové či termické lety na tandemovém padákovém kluzáku v Beskydech.

Tandem paragliding je nejlevnější a nejpřístupnější způsob, jak se dostat do vzduchu. Z tandemového kluzáku vidíte svět s nadhledem, vnímáte sílu přírody a osvobodíte mysl od každodenních starostí. Zážitek z tandemového letu paraglidem je jedním z nejsilnějších, které má člověk možnost ve svém životě prožít.

adrenalin sport promotion s.r.o

Sportovní, adrenalinové, školní, firemní akce.
Adrenalin sport promotion s.r.o je tým profesionálních a akreditovaných lezců, kajakářů, rafťáků a potapěčů, je mezi nimi i několik horských průvodců a bývalých profesionálních sportovců v různých sportech. Všichni pracují nejen s dospělými, ale také s dětmi, takže tábory a podobné akce dělají mraky let a vědí, že to dělají dobře. Ať už firemní či dětské akce - vše se vám bude líbit a s adrenalin sport promotion s.r.o pojedete znovu.

DobrodružstvíNaStřelnici.cz, SPORTLOV s.r.o.

Co jste na střelnici ještě nezažili a chcete to vyzkoušet? DobrodružstvíNaStřelnici.cz vám nabídne zážitkové a výcvikové akce a kurzy se zbraní i bez. Při dobrodružství na střelnici zažijete obavy i respekt. Strach i nadšení. Riziko i nervozitu.

Pořídili jste si zbraň, ale ta vám teď leží v trezoru? Před útočníkem vás ale ochrání jen tehdy, pokud ji budete umět používat. Naučte se postup, jak ustát případný útok a využít zbraň jako účinný nástroj sebeobrany na speciálním kurzu sebeobranné střelby. Nebo si vyzkoušejte, jaké to je vystřelit na živého člověka. Připravte se tak na situaci, kdy proti vám nebude stát terč, ale živý útočník. Navštivte kurz střílení na lidi.

Escape Praha

S Escape Praha zažijete 60 minut živé a reálné únikové hry, která vám dává možnost zažít na chvíli na vlastní kůži napětí a pocity z filmů, počítačových hledaček, spojovaček a původních escape her. Během času určeného na hru zapomenete na okolní svět a běžné starosti, protože jste plně zaměstnáni atmosférou, soustředěním se na správná řešení hádanek a souvislostí.

Komunikace v týmu je pro úspěšné absolvování hry nesmírně důležitá. I proto je účast na hře vhodná pro firemní teambuilding, zábavu s rodinou nebo netradiční způsob využití času s přáteli. Kromě času ve hře samotné pak obvykle ještě dlouho po skončení budete živě diskutovat o dojmech a pocitech ze hry.

AdrenalinPoint.cz

AdrenalinPoint.cz je poskytovatel adrenalinových aktivit. Vychutnejte si s partou přátel třeba napínavou únikovou hru.

Přijďte vyřešit dávno zapomenutý případ, který se odehrál u nás na severu. Zmizení mladé ženy za nejasných okolností, nebylo nikdy došetřeno. Jaké tajemství ukrývají zdi těchto místností? To a mnohem více se dozvíte v zajímavém a poutavém příběhu Řezníkův byt, ve kterém se se svým týmem vrátíte do 50-tých let minulého století. Zvládnete být úspěšnější než tehdejší kriminalisté?

Endorfin

Únikové hry jsou fyzické dobrodružné hry, kdy se lidé uzavřeni v místnosti s ostatními účastníky hry musí dobře zorientovat v daném prostoru, najít stopy a indicie, vyřešit série hádanek a uniknout z místnosti ve stanoveném čase. Přijďte do Endorfinu a zažijte jejich příběhy!

Různé příběhy, jeden prostor. Záchrana z potápějící se lodi Titanic, Freddyho noční můra, dobrodružné Star Wars, strašidelné Saw či sebepoznání v Márnici. Márnice je v Endorfin hned dvakrát, takže můžete vyzvat na souboj své přátele či kolegy. Všechny dojmy pak můžete probrat v jejich baru.

ActionPark

Action Park je venkovní zábavní areál v Praze. V areálu naleznete plno možností, jak se pobavit, ale také zde můžete okusit adrenalin, stmelit kolektiv, uspořádat večírek, či oslavit narozeniny. Specializují se zejména na netradiční aktivity.

Nejlákavější zážitek je například největší lidský prak v Evropě! Nechte se vystřelit a zažijte zrychlení z 0 na 100 km/h za méně než 1 sekundu. Cílem ActionPark je, abyste si odnesli nezapomenutelný zážitek.


Děkujeme našim partnerům a věříme, že si vyberete zážitek, jako stvořený právě pro vás.

Krásné zážitky vám přeje tým Darujpoukaz.cz