SOUTĚŽ s Měsícem adrenalinu

Autor       09.09.2019     Soutěže
SOUTĚŽ s Měsícem adrenalinu
Měsíc ADRENALINU je v plném proudu a nyní je čas si pořádně zasoutěžit! Zapojte se i vy do VELKÉ SOUTĚŽE o Univerzální dárkový poukaz v hodnotě 2 000 Kč! Soutěžíme na Facebookových stránkách Darujpoukaz.cz až do 30. září 2019.

Soutěžní příspěvek


SOUTĚŽ o Univerzální dárkový poukaz v hodnotě 2 000 Kč!

1) Staň se fanouškem stránky Darujpoukaz.cz
2) Dej LIKE tomuto soutěžnímu příspěvku
3) Napiš komentář, který adrenalinový zážitek bys chtěl/a vyzkoušet
Výběr zážitků najdeš zde: https://darujpoukaz.cz/mesic-adrenalinu
Nezapomeň SDÍLET.

Soutěžit můžeš až do půlnoci 30. září 2019.
Jeden náhodně vybraný výherní komentář označíme likem a výherce budeme informovat zprávou.
Kompletní pravidla této soutěže zde: https://darujpoukaz.cz/info/mesic-adrenalinu-soutez

Do komentáře se můžete klidně rozepsat nebo být struční, záleží na vás. Moc se těšíme na vaše komentáře a přejeme vám HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Co je univerzální poukaz?

Jde o horkou NOVINKU, kterou jsme právě zařadili do nabídky dárkových poukazů na Darujpoukaz.cz. Tento univerzální poukaz ocení všichni, kteří si neví rady, jaký dárek vybrat pro své blízké. Jednoduše je necháte, aby si sami vybrali to, co je nejvíce zaujme. Univerzální poukaz pak mohou využít na cokoliv z nabídky Darujpoukaz.cz. Hodnotu poukazu můžete vybrat od 500 Kč až do 5 000 Kč.

Funguje to velmi jednoduše. Univerzální poukaz lze vyměnit za jakýkoliv jiný z naší nabídky. Váš blízký si vybere poukaz, který se mu líbí a při objednávání „zaplatí“ tímto univerzálním poukazem. Jestliže bude hodnota nového poukazu nižší, pak zbylá částka z univerzálního poukazu zůstává a lze ji vyměnit za další poukaz. Pokud by hodnota nového poukazu byla vyšší než hodnota univerzálního, pak se v košíku jednoduše cena poníží o částku z univerzálního poukazu a zbylou část lze již klasicky doplatit platební kartou nebo bankovním převodem.

Skvělý dárek ke každé příležitosti. Vyřešte shánění dárku jednoduše, rychle a online. Vám univerzální poukaz ušetří čas a obdarovanému otevře spoustu možností při uplatňování.

Vhodný, jako dárek pro ženy, dárek pro muže, ke svatbě, na narozeniny, Vánoce, výročí či jen tak pro radost.