Po čem ženy opravdu touží?

Autor       26.11.2019
Po čem ženy opravdu touží?
V ženách se vyznat, to může být pro nejednoho muže někdy opravdu oříšek. Ať už se jedná o vaši manželku, přítelkyni, matku, dceru nebo třeba kolegyni, jistě budete souhlasit s tím, že není jednoduché vybrat pro ni ten pravý dárek, který ji upřímně potěší a bude z něj mít užitek.

Nezáleží, zda vybíráte dárek k narozeninám, výročí nebo na Vánoce. Jestli chcete ženu dárkem skutečně potěšit, dejte si záležet a popřemýšlejte, zda právě ten či onen dárek splní svůj účel. Vybírejte takový, který vyjádří její ženskost a o využití daného dárku může rozhodnout jedině ona. Zapomeňte na zhola praktické dary, přeci není její jediná radost starat se o domácnost nebo děti. Věnujte ji čas pro sebe. Chcete přece, aby se cítila jedinečná…

Nechte se inspirovat našimi tipy, se kterými se zaručeně trefíte do černého nebo si rovnou vyberte z naší kategorie poukazy pro ženy.

5 tipů na dokonalý dárek pro ženu


Dopřejte ji relax

Narušte její každodenní rutinu tím, že ji věnujete pobyt ve wellness nebo uvolňující masáž. Wellness procedury se postarají, aby se na chvíli pozastavila, uvolnila se a načerpala novou energii. Každá žena je ráda opečovávaná a uvolňující chvíle ve wellness nebo masážním salónu ji dodají pocit, že je o ni královsky postaráno.

Skvělým dárkem pro ženu by mohlo být také profesionální fotografování, ze kterého si domů odnese hmotnou vzpomínku na to, jak krásna a okouzlující dokáže být.

Máte-li doma vášnivou čtenářku, věnujte ji dárkový poukaz do knihkupectví. Sama si vybere knihu dle jejích představ a na váš dárek si vzpomene vždy, když ji otevře a ucítí její čerstvou papírovou vůni.

Pokud se vaše žena chystá od Nového roku hubnout, tak jí můžete zakoupit třeba keto produkty.

Ženy chtějí mít dokonalé zdraví

Nemusí být přímo nemocná, už samotná únava z každodenního shonu udělá své. Dopřejte ji regenerační či detoxikační kúru nebo ji darujte permanentku do fittness nebo na jógu. Žena ocení, že udělá něco pro své zdraví, získá novou dávku energie a navíc posílí své tělo. Pokud chcete být opravdu originální, pak je tady intimní hygiena od značky GYNELLA®.

Jestliže víte, že se zajímá o zdravý životní styl, jistě ji potěšíte dárkovým poukazem na výživové poradenství nebo poukazem na nákup bylinných produktů.

Chtějí být krásnější a přitažlivější

Každá žena chce být obdivována, proto se snaží vypadat co nejlépe. Jen toho času na péči o svůj zevnějšek nemá tolik. Ulehčete ji to a věnujte ji zkrášlující proceduru. V kosmetickém salónu si odpočine a výsledný efekt si užije ještě dlouho poté. Kosmetickou procedurou rozhodně nic nezkazíte. A co takhle kurz líčení? Postaráte se ji o nevšední zážitek, ze kterého si navíc odnese praktické rady ohledně líčení, které se hodí přímo pro ni.

Nebo vsaďte na klasiku. Krásný dárek pro ženu v každém věku je poukaz na šperk dle vlastního výběru. Vy pouze určíte částku a daná žena si pak už sama vybere šperk, který ji nejvíce osloví: náhrdelník, prsten, náušnice nebo náramek. Skvělým dárkem může také být parfém, který jistě potěší každou ženu.

Dekorace, které ladí k interiéru

Má ráda obrazy, keramiku nebo hand made výrobky? Zde není nejlepší nápad, jen tak od oka něco koupit. Bytové dekorace si ženy rády pořizují samy dle svého vkusu. Řešením je dárkový poukaz na nákup těchto dekorací dle vlastního výběru. Vyberte ten správný obchod a věnujte ji poukázku v konkrétní hodnotě. Nákup si pak žena určitě užije.

Výborné jídlo bez výčitek

Kdo by nerad mlsal bez rizika kil navíc. S dárkovým poukazem na dobré jídlo bez výčitek zabodujete! Veganské dobroty, raw dorty, bylinné produkty, luxusní gastronomický zážitek a spoustu jiných dobrot. Stačí vybrat podle toho, co daná žena preferuje a zakoupit poukaz do restaurace či cukrárny.


Abychom vám výběr toho pravého dárku ještě více zjednodušili, připravili jsme pro vás přímo kategorii POUKAZY PRO ŽENY.

A jeden tip na závěr: pokud si stále nevíte rady a rádi byste nechali obdarované volnou ruku při výběru, skvělou volbou je náš Univerzální dárkový poukaz na cokoliv z Darujpoukaz.cz. 


Šťastnou ruku při výběru dárku vám přeje


Tým Darujpoukaz.cz